JClass TOP vesiautomaatti

JClass on synonyymi teknologialle ja laadulle. Kompakti ratkaisu joka yhdistetään suoraan vesijohtoverkkoon näin antaen jäähdytetyn, kuuman, tavallisen ja hiilihapotetun veden tarpeisiisi.

Puoleensavetävä design ja monipuolinen mallivalikoima tekee JClass automaatista erittäin joustavan vesiautomaatin. Sitä voidaan käyttää monissa eri tiloissa, kuten toimistoissa, kahviloissa, baareissa ja pienissä ravintoloissa.

Osasto:

Kuvaus

Hygienia ja patentoitu teknologia:

Suojattu hana ja patentoitu UV järjestelmä annostelualueella takaa, että veden kulku on suojattu koko matkan lasiin asti.

Turvallisuus:

Laitteen vuototurvallisuutta on lisätty lisäämällä siihen korkealuokkainen turvaventtiili mikä estää laitteeseen tulemasta vettä, mikäli sitä ei samalla lasketa hanasta mukiin. Näin estetään vesivahinkojen syntyminen.

Korkeampi suorituskyky:

Huolellisen ja tarkan suunnittelun ansiosta laitteen jääpankki “ice bank” ja muu teknologia on nyt entistäkin tehokkaampaa ja suorituskykyisempää. JClass automaattia on kahta eri teholuokkaa: 30 l/h and 45 l/h.

Suodattimet (optio):

JClass automaattiin saadaan asennettua tiskin alle (tai siihen saatavaan kaappiin) suodatinsarja parantamaan veden laatua ja makua.

Taloudellinen:

Säästää juomavesikustannuksissa ja hallinnassa. Auttaa pääsemään eroon vaihdettavista juomavesipulloista ja niiden varastoinnista.

 

 

Ice-bank jäähdytysjärjestelmä.
Järjestelmä jäähdyttää vettä tehokkaasti ja turvallisesti. Itse kylmäaine kierukka ei ole suorassa kosketuksessa jäähdytettävään veteen, vaan se jäähdyttää jääpankin, joka on oma suljettu vesipiirinsä. Tämän jääpankin läpi kulkee kaikki jäähdytettävä vesi omassa putkistossaan.

Kuuma vesi
Jet vesiautomaatti tuottaa turvallisesti 98°Casteista vettä, ammattimaisen säiliön ja turvakatkaisimen ansiosta. Kuuman veden lämpötila on säädettävissä.
Huom. mallit 30H ja 45H

Tuotteen turvallisuuden lisäämiseksi
siihen on asennettu veden sisäänottoliittimeen magneettiventtiili.
Tämä pysyy suljettuna, kunnes hanasta lasketaan vettä ulospäin.
Mikäli laitteessa tapahtuisi vuoto sisällä, sieltä ei pääse suurta määrää vettä valumaan lattialle ja ympäristöön.

Hiilihapotettu vesi
Kylmähapotusjärjestelmä pystyy tuottamaan suuria määriä hiilihapotettua vettä ja hiilihapon määrää pystyy säätämään.

Patentoitu UV järjestelmä
Tämä järjestelmä takaa sen että ilma annostelualueella pysyy bakteeri- ja virusvapaana.

Jtopmallit

top